top of page

TRANSPORT AERIAN

Якорь 3

     TRANSPORT AERIAN INTERNAŢIONAL - GARANŢIE, SECURITATE, ASIGURARE 
 
AirTransTur SRL vă oferă o reţea internaţională de transport aerian care răspunde tuturor nevoilor Dumneavoastră cu servicii garantate, livrări sigure şi la timp plus preţuri avantajoase. Indiferent de destinaţie, tipul mărfii sau complexitate, noi vă garantăm manevrarea cu prioritate a mărfii şi un serviciu care asigură respectarea termenilor.


Obiectivul managerilor noştri este efectuarea rapidă a comenzii, combinată cu livrarea în condiții de siguranță a mărfii dumneavoastră pe cale aeriană către orice destinație.


Echipa noastră de asistență este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a vă satisface cerințele în mod eficient si calitativ.

                                          SERVICIU DE CURIERAT LA BORD


Vă oferim serviciul de curierat la bord cu acoperire la nivel mondial. Acest lucru înseamnă că încărcătura dvs. va fi transportată de la pragul ușii până la destinație de către unul dintre curierii noştri, economisind astfel timpul dumneavoastră prețios.


Timpul de tranzit al serviciului curierat la bord depinde de disponibilitatea și programul de zboruri al companiilor comerciale aeriene.


Serviciile de curierat la bord sunt valabile în toată lumea. Pentru mai multe detalii vă puteți baza întotdeauna pe specialiștii noștri, care vă vor oferi cele mai bune opțiuni valabile.

TRANSPORT MARITIM

Якорь 2

 SIMPLU ŞI AVANTAJOS - TRANSPORT INTERNAŢIONAL MARITIM DE MARFĂ


Transportul maritim constituie o sursă de transport ieftină, rentabila chiar şi pentru transportul celor mai ieftine produse, datorită preţurilor joase faţă de cele ale altor mijloace de transport.
Airtranstur are posibilitatea de a organiza transporturi maritime containerizate către şi dinspre portul Constanta şi Ilyichevsk  precum şi între orice alte porturi externe.


Utilizând serviciile noastre puteţi transporta marfă în containere complete (FCL) sau în regim de grupaj (LCL) oriunde în lume:

- Full Container Load (FCL) container complet de marfă cu un expeditor şi un destinatar
- Less Container Load (LCL) container în regim grupaj cu mai mulţi expeditori şi mai mulţi destinatari, după caz.

Colaborarea cu cele mai cunoscute linii de transport maritim containerizat, monitorizarea permanentă şi strictă a întregului flux de transport - de la încărcarea mărfii în container şi pană la livrarea la destinaţie, prin furnizarea informaţiilor actualizate referitoare la poziţia mărfurilor dumneavoastră, sunt acţiuni prin care dovedim ca ne preocupam permanent de îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor noştri. 


Dacă doriţi mai multe informaţii cu privire la transportul maritim sau o cotaţie de preţ, nu ezitaţi să ne contactaţi!

TRANSPORT RUTIER

Якорь 1

       SOLUȚII INTELIGENTE ȘI EFICIENTE ÎN DOMENIUL TRANSPORTULUI RUTIER


Airtranstur  își ajută clienții să beneficieze de toate avantajele transportului rutier în traficul național și internațional de marfă.
Airtranstur ia în considerație nevoile individuale ale clienților și asigură ca transportul rutier să fie în strictă conformitate cu normele privind transportul mărfurilor la nivel internațional ce sunt reglementate de Convenția Organizației Națiunilor Unite privind transportul de mărfuri, CMR/TIR.
Transportul rutier de mărfuri are următoarele avantaje:

  • Cu ajutorul camioanelor se pot organiza transporturi directe de la furnizor până la beneficiarul mărfurilor din țară sau străinătate, evitându-se transbordările pe parcurs și consecințele acestora (manipulări costisitoare; pierderi cantitative și calitative; rătăciri de colete; sustrageri etc.)

  • Utilizarea camioanelor permite rerutarea flexibilă și urmărirea încărcăturii cu date de la sistemele de navigație GPS moderne.

  • În cazul livrării mărfurilor la distanțe scurte sau lungi, transportul rutier minimalizeaza costurile financiare.

  • Mărfurile generale pot fi transportate precum transport marfă complet (FTL) sau transport marfă grupaj (LTL).

Datorită colaborării cu firmele de transport mari dispunem de o politică flexibilă de stabilire a prețurilor și menținerea unui nivel ridicat al calității serviciilor oferite.

AI NEVOIE DE O OFERTĂ DE TRANSPORT
PENTRU MARFA TA? 
bottom of page